Logo vos verzekeringen verkeer & vervoer huis & wonen belastingen nieuws contact

ALGEMENE INFORMATIE OVER DE DIENSTVERLENING

Registratie bij Autoriteit Financiele Markten.
Het Assurantie Advies Buro A. Vos is geregistreerd bij de AFM onder nummer: 12008812

Aard van de dienstverlening:
Met de vergunning die ik heb mag ik adviseren en bemiddelen in:

- Schadeverzekeringen
- Levensverzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Spaarrekeningen

Heeft u een klacht?
Uiteraard doe ik mijn best u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Bent u tevreden over de dienstverlening, dan kunt u dat altijd aan kennissen en of familie laten weten. Voor klachten ben ik aangesloten bij de onafhankelijke klachteninstantie:
Het klachten instituut Financiele Dienstverlening ( Kifid) Binnen de Kifid werkzame Ombudsman, Geschillencommissie en Commissie van Beroep wordt in een relatief kort tijdbestek getracht een oplossing te vinden. de weg naar de rechter is daarnaast altijd mogelijk Kifid wordt gefinancierd door de branche-organisaties en deze hebben geen enkele invloed of bevoegdheid ten aanzien van de wijze waarop een zaak wordt behandeld.

Adviesvrij:
Mijn kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat ik geen enkele contractuele verplichting heb met verzekeringsmaatschappijen. In mijn advies aan u met betrekking tot financiele producten ben ik volledig onafhankelijk.

Geen zeggenschap:
Ik heb een zelfstandige onderneming. Geen enkele verzekeraar,- bank of andere aanbieder van financiele producten heeft stemrecht of zeggenschap.

Banken en Verzekeraars:
Op de link van maatschappijen vindt u het totale overzicht van financiele instellingen waar ik in adviseer en bemiddel.

Kennis en ervaring:
De steeds voortschrijdende ontwikkelingen binnen het verzekeringsgebied worden bijgehouden door middel van werkervaring, regelmatige studie, het behalen van de benodigde PE Certificaten en in het verleden part-time docentschap verzekeringen aan het Roc Kop van Noord-Holland/Finance Academy.

VERZEKERINGEN

1 2 3 4 5 6 7 ยป

Contact gegevens

Powered by w3.css