Schade verzekeringen

Voor onderstaande verzekeringen kunt u voor advies, het afsluiten en hulp bij schade terecht . U wordt geholpen bij schade door het helpen invullen van het schadeformulier en de aanvraag van een expert, indien dat noodzakelijk is voor de afhandeling van de schade. Wel zo handig, dat u tegen concurrerende premies, als u zelf online uw verzekeringen sluit, U hulp krijgt van een deskundig adviseur.

Door samenwerking met de beste serviceproviders in schadeverzekeringen en op het gebied van IT-innovatie, kennis, producten en operationele processen. Service providers hebben contact met een groot aantal Verzekeraars, waardoor Ik als uw persoonlijk adviseur een uitgebreid aanbod van producten en services kan aanbieden. De beste mogelijkheden en voorwaarden tegen de scherpste premie ten gunste van u.

Ook is er een goede samenwerking rechtstreeks met maatschappijen als Klaverblad, ASR, AnsvarIdéa, als specialst van recreatieverzekeringen en waar de hele verzekeringswereld de drang heeft om de grootste te zijn en afstandelijker wordt door toenemende technologie kiest AnsvarIdéa ervoor om dicht bij u als klant te staan. Wij kiezen voor duurzame relaties in combinatie met duurzame beleidsvoering. U kiest met AnsvarIdéa voor het menselijke en voor zaken met één telefoontje regelen via uw assurantieadviseur. Met AnsvarIdéa gaat u tegen de stroom in voor een verzekeraar met het oog op de toekomst. AnsvarIdéa is voor u een bewuste keuze.

Huis en wonen
Gezinsongevallen
Pakket particulier
Aansprakelijkheid
Particuliere Rechtsbijstand
Inboedel
Woonhuis
Herbouwwaardemeter Verkeer & Vervoer
Bromfiets
Motorfiets
Personenauto
Oldtimer (bestel)auto
Schadeverz Verkeersdeelnemers
Quad / Trike
Hulpverlening
Scootmobiel / Segway
Oldtimer motorfiets
Eendagskenteken
Oldtimer bromfiets Vakantie & Recreatie
Caravan
Pleziervaartuigen
Reis en/of Annulering doorlopend
Reis en/of Annulering aflopend
Fiets doorlopend
Kampeerauto
Recreatiewoning/Chalet
Fiets aflopend Bedrijf & Zekerheid
MKB pakket
Bestuurders aansprakelijkheid
VVE Totaalpakket
Werknemersschadeverzekering
ZZP Kameleonpolis
Bedrijfsrechtsbijstand
Collectieve Zakenreis
Beroepsaansprakelijkheid
Cyberverzekering
Glasverzekering

Schuiven naar boven